HD_MRK
SNGL
 
CNTNT
 
18 augustus 2020 door Saskia Klein Velderman

Persoonlijke aandacht een nieuw “tover”woord?

TH CNTNT

Iedereen heeft tegenwoordig als slogan; persoonlijke aandacht. Maar wat is nu persoonlijke aandacht?
Wij denken dat de steeds grotere praktijken met wisselende behandelaars, weinig behandeltijd, geen rust om verschillende behandelopties te bespreken en geen tijd om elkaar te leren kennen, weinig met persoonlijke aandacht te maken hebben.
Voor ons is persoonlijke aandacht; weten wie er in je stoel zit. Zowel tandheelkundig als persoonlijk betrokken zijn en dat ook oprecht leuk vinden. Door altijd een vaste behandelaar te zien kunnen we dit bewerkstelligen, immers alleen zo creëer je een vertrouwensband.
We nemen de tijd en proberen oplossingen te vinden zodat we de meest optimale gezondheid kunnen bereiken. Zorg op maat dus. Natuurlijk kunnen we niet alles oplossen maar we kunnen wel samen zoeken naar de meest optimale oplossing voor jou. En het zoeken naar die oplossing vraagt tijd en geduld.
Bij ons kun je ervaren hoe het voelt om gezien, gehoord en begrepen te worden. Op deze manier kun je met kleine en soms grote stappen vooruitgang boeken. Helemaal als je angstig bent of tegen een behandeling op ziet ben je bij ons aan het juiste adres.
Persoonlijke aandacht is niet alleen de beste techniek en de nieuwste snufjes in huis hebben. Het uitvoeren van een behandeling blijft mensen werk dat op maat geleverd moet worden en is dus voor iedereen anders en vraagt per persoon een andere benadering en meer of minder tijd.
Dat is wat je bij Mondhygiëne Praktijk Deventer kunt verwachten.

 
smiley
 
DSPL-LL-PSTS NEW ITEM
18 november 2020 door Saskia Klein Velderman