HD_MRK
PG
 
mhd header
ons-team
 

Dit zijn wij!

Mondhygiëne Praktijk Deventer wordt gerund door Ellen Stegeman en Saskia Klein Velderman. In ons gezellige team van ervaren mondhygiënisten staat persoonlijk contact met patiënten voorop. Daarom heeft iedere patiënt zoveel mogelijk een eigen, vaste behandelaar. Dit is ons team.

Saskia Klein Velderman

Saskia Klein Velderman

Praktijkeigenaar/Mondhygiënist. Afgestudeerd in Utrecht (1992). Van 1992 tot 1995 heb ik bij verschillende algemene tandartspraktijken gewerkt en sinds 1995 ben ik zelfstandig gevestigd (eerst in Twello, sinds 2003 op de Worp in Deventer). Van 1994 tot 2000 werkte ik ook in de Parodontologie Praktijk Zwolle. Hier is mijn liefde voor de parodontologie opgebloeid. De uitdagingen op mijn vakgebied liggen voor mij in het behandelen van oudere patiënten, die zolang mogelijk hun eigen gebitselementen willen behouden. Ik ben ook actief binnen de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten). Daar ligt mijn interesse vooral bij de Werkgroep Mondzorg Ouderen en de Commissie Visitatie.

Ellen Stegeman

Ellen Stegeman         

Praktijkeigenaar/Mondhygiënist. Na wat omzwervingen (apothekersassistent en drogist) ben ik in 1995 afgestudeerd als mondhygiënist. Mijn liefde voor de parodontologie is gegroeid tijdens jarenlange werkzaamheden binnen de Parodontologie Praktijk Zwolle. Ik ben erg geïnteresseerd in algehele gezondheid en problemen in de mond. Hierin probeer ik me steeds verder bij te scholen. Als praktijkeigenaar ben ik samen met Saskia ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze onderneming. Hierbij houd ik me bezig met o.a. de administratie, risico-inventarisatie en evaluatie en BHV. Binnen de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten) ben ik actief als regiofunctionaris en als gespreksleider bij intercollegiale toetsingsbijeenkomsten.

Kitty Broekhof

Kitty Broekhof          

Ik ben afgestudeerd in 1999 aan de Hoge School Arnhem/Nijmegen. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Mondhygiëne Praktijk Deventer. Daarnaast werk ik in de Isala klinieken in Zwolle. Ik vind een persoonlijke benadering belangrijk. Het voorkomen van problemen in de mond is mijn uitgangspunt, want ik zie iedereen graag met een gezonde, stralende lach. Ik ben lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten).

Charlotte Geraets

Charlotte Geraets

Na de afronding van mijn 4-jarige opleiding Mondzorgkunde in 2008, heb ik gewerkt in een algemene tandartspraktijk in Nijmegen. In 2011 ben ik aan de slag gegaan in Deventer. Met veel plezier en enthousiasme werk ik bij Mondhygiëne Praktijk Deventer. Ik sta voor goede patiëntenzorg en kwaliteit.

Diny Otter

Diny Otter

Ik ben sinds 2007 baliemedewerkster bij Mondhygiëne Praktijk Deventer. Ik ben telefoniste en een administratieve duizendpoot. Mijn werk doe ik met heel veel enthousiasme, geduld, toewijding en zorgvuldigheid. Hierbij staat de patiënt altijd voorop.

 
 
 
FTR