HD_MRK
PG
 
mhd header
preventie-voor-uw-mond
 

De aanvulling op uw dagelijks onderhoud

Preventieve zorg voor uw mond en tanden is een goede aanvulling op uw dagelijkse onderhoud. Zo kunt u bijvoorbeeld een ‘slechte adem’, gaatjes of tandvleesontsteking voorkomen en uw gebit gezond houden. Ook geven wij tips en adviezen over voeding, mondhygiëne en leefstijl, in relatie tot uw mond en tanden.

Preventie voor alle leeftijden

Om de bacteriële balans in uw mond goed te houden, bieden wij voor alle leeftijden preventieve zorg en geven wij advies over bijvoorbeeld tandenpoetsen en mondreiniging. Ook vergroten wij het zelfbewustzijn van patiënten ten aanzien van hun mondzorg. Want voorkomen is altijd beter dan behandelen.

Preventieve mondzorg voor kinderen

Voor kinderen tot 18 jaar is de mondzorg verzekerd in de basisverzekering. Zo is het mogelijk om kinderen – zonder extra kosten voor u – al vroegtijdig mee te nemen naar onze praktijk. Want jong geleerd, blijft oud gedaan. Zo leren kinderen laagdrempelig en op een speelse manier goed hun tandenpoetsen en hun gebit verzorgen.

Meer weten over onze preventieve mondzorg?

Wilt u meer weten over onze preventieve zorg voor uw mondgezondheid? Laat het ons weten. Bel (0570) 612 797 of stuur een e-mail.

 
 
 
FTR