HD_MRK
PG
tanden-bleken
CNTNT
TH CNTNT

Wittere tanden kan ook zonder bleken

Tanden bleken is de laatste jaren in opkomst, want veel mensen willen witte tanden en een stralende lach. Tanden laten bleken bij een tandarts of speciale kliniek is echter ingrijpend en lang niet altijd nodig. Mondhygiëne Praktijk Deventer helpt mensen aan wittere tanden, bijvoorbeeld met onze nieuwste GBT methode, een pijnloze airpolish methode met warm water en met tips en adviezen om tanden wit te houden. We kunnen tanden schoner en gladder maken en aanslag verwijderen.

 

Veel vragen over witte tanden

Na de ogen kijken mensen vaak eerst naar iemands lach. Het is dus begrijpelijk dat de aandacht voor witte tanden en tanden bleken de laatste jaren sterk in opkomst is. Onze mondhygiënisten krijgen hier veel vragen over. Wij kunnen onze patiënten hier vaak ook direct mee helpen, zonder een bleekbehandeling bij een speciale kliniek of tandarts. Ook geven wij aanvullende adviezen over voeding en leefstijl die helpen om tanden wit te houden.

Advies over voeding en gewoonten

Onze ervaren mondhygiënisten kunnen adviseren over mondverzorging, voedingsmiddelen en gewoonten die de kleur en uitstraling van uw tanden beïnvloeden. Wij kunnen voedingsgedrag helpen analyseren en helpen om onbewuste gewoonten juist bewust te maken, bijvoorbeeld door het bijhouden van een voedingsdagboek. Zo kunnen veel mondklachten worden voorkomen en kunt u gericht werken aan een mooie, sprekende lach met witte tanden.

Meer weten over tanden bleken of witte tanden?

Wilt u meer weten over wittere tanden, het bleken of de alternatieven? Laat het ons weten. Bel (0570) 612 797 of stuur een e-mail.

 
 
 
FTR