HD_MRK
PG
 

Project Adopteer een Glimlach

In Nederland zijn er 172 voedselbanken en ruim 500 locaties waar voedsel en andere producten opgehaald kunnen worden. In totaal maken 25.000 kinderen gebruik van de voedselbank. Door de coronacrisis neemt de druk op de voedselbanken toe en bereidt de organisatie zich voor op een eventuele groei van 50 procent.

Elke 3 maanden een nieuwe tandenborstel en een geschikte (kinder) tandpasta gebruiken, is vaak niet mogelijk voor de jeugd die gebruik maakt van de voedselbank. Zo ontstond het idee om deze groep kinderen elk kwartaal van tandenpoetspakketten te voorzien. Ieder kind krijgt een borstel en tandpasta en informatie om het gebit gaaf te houden. Mondzorg voor kinderen tot 18 jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering. De jeugd kan dus gratis voor een uitgebreide tandenpoetsen of gebitsreiniging een afspraak maken bij ons in de praktijk.

U kunt ons bij dit project ondersteunen door een lot bij ons te kopen voor €1,50 voor onze 3 maandelijkse loterij! En maak kans op een Oral b elektrische tandenborstel!
Kom langs bij ons op de praktijk, je kunt de loten aan de balie kopen. Je kunt bij ons pinnen.

 
 
 
FTR